Veure imatge de 	Últims dies per sol.licitar les beques de l’Ajuntament de L’Hospitalet per a realitzar estudis de FP, Màster i Formació Continua.  (nova finestra)

Últims dies per sol.licitar les beques de l’Ajuntament de L’Hospitalet per a realitzar estudis de FP, Màster i Formació Continua. 


L'Ajuntament de L'Hospitalet en col·laboració amb el Grup Planeta i la seva divisió "Planeta Formación y Universidades" obre una nova convocatòria de places becades per a la realització d'estudis homologats no obligatoris amb la finalitat de millorar el nivell formatiu dels joves i facilitar la seva inserció social i laboral.

En la present convocatòria hi ha dos tipus de beques: les beques municipals, que cobreixen el 100% del cost total dels estudis i les beques de responsabilitat social corporativa, que cobreixen el 50% del cost total de la formació. Per a aquesta convocatòria, la dotació econòmica de beques suma un total de 1.014.445 euros, distribuïts en diferents nivells educatius: Formació Professional, Formació Contínua, Màster i PostgrauEl procés de presentació de sol·licituds estarà obert des del 1 d'Abril fins al 1 de Juliol. 

Per a més informació: http://beques.l-h.cat/ca


Ajuntament de L'Hospitalet