del dijous 23 d'abril al dimarts 30 de juny

Scape Room Virtual 

Aquest matí ha aparegut una caixa de fusta sospitosa al mig de la Plaça de l'Ajuntament...
a dins hi havia un ordinador portàtil que la Policia s'ha endut a les seves dependències.

L'Àrea policial especialitzada en ciberseguretat ha anat a l'interior de l'ordinador i ha detectat que aquest llençarà un ciberatac durant el Dia de Sant Jordi i els dies posteriors. L'atac d'avui està programat per d'aquí 1 hora...

Cada atac anirà dirigit a tots els ordinadors i dispositius mòbils de l'Hospitalet, el què suposaria que tota la ciutadania que està confinada a casa no tindria comunicació amb l'exterior, així com els serveis essencials d'hospitals o el propi Ajuntament.

La Policia de L'H avisa a tota la ciutadania per a que tothom els ajudi a frenar el ciberatac abans que sigui massa tard. Per això, la Policia ha penjat a la seva xarxa la poca informació de la què disposa.

Durant el joc, els participants hauran de seguir el rastre i pistes del ciberdelinqüent aque viu a l'Hospitalet i que es comunica amb l'exterior a través d'un compte d'Instagram.

Durant el joc, els participants hauran de seguir el rastre i pistes del ciberdelinqüent fins a donar amb el codi que podrà frenar el ciberatac.

Alguns dels enigmes a resoldre estan relacionats amb llocs populars i informació rellevant de la ciutat de l'Hospitalet.

El compte enrere ha començat...

Entra al joc aquí:

www.beteam.es/incomunicados-en-lh/

el joc estarà disponible a partir d'avui i sense data límit

 

Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors:
Oficina Jove
Regidoria adjunta de Joventut
Ajuntament de L'Hospitalet