Veure imatge de Scape Room Virtual  (nova finestra)
del dijous 23 d'abril al dimarts 30 de juny

Scape Room Virtual 

Aquest matí ha aparegut una caixa de fusta sospitosa al mig de la Plaça de l'Ajuntament...
a dins hi havia un ordinador portàtil que la Policia s'ha endut a les seves dependències.

L'Àrea policial especialitzada en ciberseguretat ha anat a l'interior de l'ordinador i ha detectat que aquest llençarà un ciberatac durant el Dia de Sant Jordi i els dies posteriors. L'atac d'avui està programat per d'aquí 1 hora...

Cada atac anirà dirigit a tots els ordinadors i dispositius mòbils de l'Hospitalet, el què suposaria que tota la ciutadania que està confinada a casa no tindria comunicació amb l'exterior, així com els serveis essencials d'hospitals o el propi Ajuntament.

La Policia de L'H avisa a tota la ciutadania per a que tothom els ajudi a frenar el ciberatac abans que sigui massa tard. Per això, la Policia ha penjat a la seva xarxa la poca informació de la què disposa.

Durant el joc, els participants hauran de seguir el rastre i pistes del ciberdelinqüent aque viu a l'Hospitalet i que es comunica amb l'exterior a través d'un compte d'Instagram.

Durant el joc, els participants hauran de seguir el rastre i pistes del ciberdelinqüent fins a donar amb el codi que podrà frenar el ciberatac.

Alguns dels enigmes a resoldre estan relacionats amb llocs populars i informació rellevant de la ciutat de l'Hospitalet.

El compte enrere ha començat...

Entra al joc aquí:

www.beteam.es/incomunicados-en-lh/

el joc estarà disponible a partir d'avui i sense data límit

 

Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors:
Oficina Jove
Regidoria adjunta de Joventut
Ajuntament de L'Hospitalet