Activitats als instituts. Altres projectes. Curtmetratge: ¿Cuestión de suerte?

Veure imatge de Curtmetratge: Acció sobre la Sida a L’Hospitalet (nova finestra)
Acció sobre la Sida a L’Hospitalet és un projecte sorgit l'any 2008 per la necessitat de desenvolupar un material de prevenció del VIH/Sida que sigui proper als joves, efectiu, rigorós i innovador, amb la premissa que fossin els mateixos joves els creadors i protagonistes del producte final. 

Amb l'objectiu de promoure la participació activa dels/les joves de la ciutat de L’Hospitalet en les
accions sobre la SIDA, eliminar les connotacions negatives que puguin existir envers aquests temes i normalitzar l’ús del preservatiu entre els joves de la ciutat com a part fonamental de les relacions sexuals; es realitza aquest curtmetratge de ficció.

 El seu rodatge es va desenvolupar durant 2 mesos per un grup de 18 joves, estudiants dels següents Instituts públics: Bellvitge, Santa Eulàlia, Bisbe Berenguer, Provençana ( PTT) i Pedraforca que van adoptar els rols d’actors, guionistes, tècnics i productors. El treball ha estat supervisat per un responsable de l’ entitat Taller de Cinema i per tècnics de la Regidoria de Joventut, així com pels membres del Centre de Salut  Jove i de la Comissió Tècnica de la Sida de L’Hospitalet que van aportar l’assessorament tècnic en tot el procés. 

El resultat ha estat la creació del curtmetratge: ¿Cuestión de Suerte?, un material de prevenció fet per joves i per a joves, mitjançant una metodologia transversal, i amb una implicació directa dels joves en el procés pedagògic 

Reconeixements
Premi especial del jurat, al Festival Metropol’his de curtmetratges de L’Hospitalet, edició 2008/2009
Unitat de Joventut. Servei d'Esports i Joventut
Carrer de Digoine nº29, 1ª planta 08901 L'Hospitalet de Llobregat
Dilluns a divendres de 9:00 a 14:30
Ajuntament de L'Hospitalet