Activitats als instituts. Formació Consellers i Conselleres Escolars

Veure imatge de Jornada Formativa per a Consellers i Conselleres escolars.Participació i Democràcia als Instituts (nova finestra)
El servei de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet  organitza les Jornades Formatives per a Consellers i Conselleres escolars.Participació i Democràcia als Instituts. Una jornada de trobada entre representants i alumnes  dels Instituts de la ciutat per a compartir experiències i formar-se com a part fonamental del funcionament i organització dels centres d’ensenyament.

Des de la Regidoria d'Esports i Joventut volem donar suport i protagonisme a la implicació que aquests i aquestes joves mostren dins del funcionament democràtic dels seus Instituts, tant en forma de Consellers i conselleres, mediadors/res, delegats/des... Amb aquesta Jornada Formativa l’Ajuntament es vol implicar activament en el suport a aquests i aquestes joves dins de la seva participació als respectius Instituts. 

Els professors i professores membres del Consell Escolar de cada centre i els referents dels diversos programes socioeducatius dels Instituts participen conjuntament amb els i les alumnes d’una jornada a on compartir experiències i reflexionar sobre els seus papers com a membres actius i protagonistes de la vida democràtica de la nostra ciutat.
Unitat de Joventut. Servei d'Esports i Joventut
Carrer de Digoine nº29, 1ª planta 08901 L'Hospitalet de Llobregat
Dilluns a divendres de 9:00 a 14:30
Ajuntament de L'Hospitalet