Activitats d'Oci i Cultura. SLHAM Poetry: Torneig de poesia en directe de L'Hospitalet

Veure imatge de SLHAM Poetry (nova finestra)


SLHAM POETRY. TORNEIG DE POESIA EN DIRECTE DE L’HOSPITALET La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, el Col·lectiu Slham i el bar l’Oncle Jack organitzen el Torneig de Poesia en directe de la ciutat de L’Hospitalet. 

Si et sents poeta o poetessa, tens textos poètics propis i ganes de representar-los en directe pots enviar la teva sol·licitud de participació a l’adreça electrònica: slhampoetry@gmail.com

Què és l’SLHAM POETRY
 
L’Slham Poetry és poesia i interpretació plegats sobre un escenari en forma de torneig, en el qual el públic, mitjançant votacions, escull al seu slamer favorit. L’Objetiu principal és animar a persones de tots els àmbits a escoltar, gaudir i participar de la poesia.
Aquest format de Poetry Slam es diferencia d’altres recitals poètics en que el poeta té la responsabilitat de donar vida al seu poema més enllà de la paraula. A més la participació del públic es vital.

Cóm funciona l’SLHAM Poetry? 
Cada poeta disposa de tres minuts per interpretar el seu poema i només pot utilitzar la seva veu, el seu cos i un suport a on tingui escrit el seu poema. Es pot recitar en qualsevol idioma.
El poema ha de ser original i escrit pel mateix poeta que el recitarà. (Si el text està escrit per més d’un autor poden recitar de forma conjunta)
Desprès de cada actuació varies persones seleccionades d’entre el públic puntuaran al poeta entre 1 i 10 punts. Es procedirà a eliminar la puntuació més alta i més baixa i es sumaran la resta de puntuacions.
Els tres poetes amb major puntuació seran els finalistes i tornaran a recitar un text diferent de, novament, màxim de 3 minuts de durada.
El públic, en aquest cas tots els assistents, votarà per decidir el guanyador d’aquella edició que es portarà un diploma commemoratiu, un premi simbòlic com a guanyador SLHAM i la possibilitat de recitar un altre poema.
En cas d’empat es tindrà en compte la puntuació de la primera ronda i si continua l’empat es decidirà en una última ronda de desempat. 

Informació i Inscripcions: 
Facebook.com/slham.poetry
Email: slhampoetry@gmail.com 
Twitter: @slhampoetry
Youtube: SlhamPoetry


Més Informació:
Oficina Jove
C/ Llobregat,127-141 · 93 403 69 60

Facebook.com/Joventut.LH // @joventutlh // www.joventutlh.cat