Festivals de ciutat. Festival d'art de carrer. Per amor a l'hart

Veure imatge de  FESTIVAL D’ART DE CARRER "PER AMOR A L’HART" (nova finestra)
El Servei de Joventut de l'ajuntament de L'Hospitalet i l'associació Bipol·art organitzen cada any el Per Amor a L'HArt, un festival que guanya el carrer com un espai d'expressió cultural, d'investigació sobre nous discursos artístics. Un espai d'art viu i en constant evolució, amb la voluntat de mostrar la diversitat, la vitalitat i l'emergència de l'art contemporàni. 

Aquest projecte cultural té com a un dels seus objectius principals la transformació de l’espai públic en un escenari de creació i desenvolupament artístic. A on tinguin cabuda un gran tipus de disciplines culturals: escèniques, visuals i musicals. 

La realitat específica del Festival d’Art de Carrer propicia que l’espectador, lluny de ser un mer consumidor es senti part fonamental del desenvolupament de les accions que tenen lloc al llarg del Festival. El carrer és un espai viu de creació i experimentació artística.

Durant dos dies somple la pl. de l'ajuntament de ritme, color, moviment i cultura, amb propostes per a tothom i disciplines per a tots els gustos.
Ajuntament de L'Hospitalet