Mobilitat internacional. Servei voluntari europeu

Veure imatge de Servei de Voluntariat Europeu (nova finestra)

El Servei Voluntari Europeu, a través del Programa Joventut en Acció, us dóna la oportunitat de dur a terme una tasca de voluntariat entre 2 i 12 mesos a un altre país en un ampli ventall d’activitats, com ara treballar amb infants, esports, oci, art i molt més. Podeu participar activament en una organització i així entrar en contacte amb altres cultures i idiomes. 

Per participar-hi heu de tenir entre 18 i 30 anys, tenir residència legal a un estat de la Unió Europea i tenir la motivació i l’interès per comprometre-us amb una experiència de ciutadania activa i d’educació no formal. La Comissió Europea subvencionarà totes les despeses de la vostra estada. 


Què fem? 

Fomentem la participació dels i les joves dins del Servei Voluntari Europeu. Us oferim una assessoria especialitzada en el Servei Voluntari Europeu, on podreu informar-vos sobre el programa, els vostres drets i deures, els requisits de participació, el procediment per la recerca d’un projecte d’acollida, del procediment de sol•licitud de subvenció i, quan finalment trieu un projecte que us interessi, l’Oficina Jove d'Emancipació gestionarà el vostre enviament i en farà el seguiment i l’avaluació, ja que també actuem com a entitat d’enviament acreditada. 


HORARI: Dimecres de 12.15 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 (Cal que demaneu cita prèvia per telèfon o presencialment)
Ajuntament de L'Hospitalet