Què fem?

El Programa d'Oci i Experimentació Cultural de la Regidoria de Joventut té com a objectiu principal oferir als joves i les joves de la ciutat de L’Hospitalet una oferta d’activitats d’oci alternatiu i cultural. 

El Programa d'Oci i Experimentació Cultural potencia i fomenta la implicació dels i les joves de la ciutat en la creació cultural activa programant Festivals de música, de curts, d’art de carrer, d’arts plàstiques, poesia, cultures urbanes... Realitza un treball de dinamització als IES de la ciutat a partir del Pla de Dinamització Territorial de l'Oficina Jove, dóna la possibilitat a joves artistes d’expressar les seves inquietuds i projectes i dóna tot el suport necessari per a que les associacions juvenils puguin realitzar activitats pels i les joves de L’Hospitalet. 

El Programa d'Oci i Experimentació Cultural planifica i organitza la programació d’activitats de l’Estiu Jove amb accions com el Per Amor a L’Hart o l’espai musical i d’experimentació artística Can Chill-out. Guanyem el carrer pels i les joves de la ciutat per gaudir d’una ciutat rica culturalment, activa, moderna i acollidora.